Blog

Tärkeää asiaa ruokailusta!

Arvoisat This Is The Real Shittiin tulijat, seuraa tärkeää asiaa ruokailusta! ☝️ Levi Hotel Spa on järjestänyt teitä varten maittavan lounaan molemmille päiville samoille nurkille, jossa järjestetään luennot, mutta me haluamme välttää hävikkiä, joten lounas tulee ostaa ennakkoon, jotta keittiö osaa valmistaa oikean määrän ruokaa. Lounas tulee ostaa ennakkoon 21.8.2019 mennessä ja lounasta ei ole … Continue reading Tärkeää asiaa ruokailusta!

Palautteita This Is The Real Shitistä!

'' Parasta oli viikonloppu kokonaisuutena: miten treenit ja luennot muodosti niin hienon kokonaisuuden ja lopputuloksen joka herätti niin paljon tunteita ja uusia ajatuksia. Ne ovat kantaneet pitkälle ja edelleen usein muistelen kaikkea viikonlopun sisältöä. Viikonlopun aikana kävi läpi koko tunneskaalan ja tuntui, että se mursi patoja ja henkisiä lukkoja. Olen myös pystynyt antamaan muille eteenpäin … Continue reading Palautteita This Is The Real Shitistä!

Oletko elämässäsi apukuskin paikalla?

Mieli pyrkii kohti mielihyvää. Jos joudut usein elämässäsi pohtimaan, mitä tuli tehtyä ja miksi, Lasse Seppäsellä voisi olla sinulle asiaa. Hän on psyykkinen valmentaja, kouluttaja, tietokirjailija ja NLP Trainer, jonka kognitiivisen terapian opiskelutkin ovat aivan loppusuoralla. Lasse tulee puhumaan Leville This is The Real Sh’t -tapahtumaan ihmisen tunteiden ja ajattelun vaikutuksesta toimintaan. Tunnelukko voi aiheuttaa … Continue reading Oletko elämässäsi apukuskin paikalla?

Olet itse oman muutoksesi moottori!

Hyvinvointi on positiivinen tauti, joka tarttuu. Kehonpainoharjoittelun erikoismies ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sanansaattaja Joosua Visuri tulee elokuun lopussa Leville This is The Real Sh’t -tapahtumaan ohjaamaan treeniä ja luennoimaan. 24-vuotias entinen jalkapalloilija ja nykyinen PT sekä liikuntaneuvoja sanoo elämäntehtäväkseen saada mahdollisimman moni voimaan hyvin. - En ajattele vain, mikä tekee minut onnelliseksi, mietin asioita myös muiden … Continue reading Olet itse oman muutoksesi moottori!

This is The Real Sh’t tarjoilee virikkeitä ja luonnon ihmeitä!

Täydentää hyvin Levin ruskaan siirtymistä. Levin Matkailun markkinointipäällikkö Jenni Ihatsu on innoissaan Levi Wellness Clubin uudesta This is The Real Sh’t -tapahtumasta, joka järjestetään Levillä 26–27.8. Hän arvostaa Laura Peipon rakentamaa tapahtumakokonaisuutta, joka tuo tunturiin huikean puhujajoukon sekä monipuolisen treeniohjelman. - This is The Real Sh’t sijoittuu sopivasti elokuun loppuun lomakauden päätteeksi, jolloin ihmiset ovat … Continue reading This is The Real Sh’t tarjoilee virikkeitä ja luonnon ihmeitä!

Ajattelukin on lihas, jota voi treenata!

10 vuotta valmennusta ja yli 8000 asiakasta, ei puhetta tyhjästä vaan vankkaa kokemusta ja sen tuomaa käytännön oppia ihmisen fyysisestä ja henkisestä muutoksesta sekä ravinnon vaikutuksesta tähän yhtälöön. Suomen johtava elämäntapamuutosekspertti Tomi Kokko tulee Leville This is The Real Sh’tiin kertomaan, mitä kokonaisvaltainen elämäntapamuutos vaatii. Lisäksi hän puhuu ruokavalioista ja asenteesta, jota voi myös treenata. … Continue reading Ajattelukin on lihas, jota voi treenata!

Hyvinvointi näkyy parempana asiakaspalveluna ja elämänilona!

Break Sokos Hotel Levi on yksi Levi Wellness Clubin yhteistyökumppaneista elokuun 26.–27. päivä järjestettävässä This is The Real Sh’t -tapahtumassa. Hotellipäällikkö Virpi Mäkilän mukaan yhteistyökuvio on luonnollista, sillä yrityksen oma arvomaailma kohtaa hyvin tapahtuman idean kanssa. - Hotellimme toimintaa ohjaa neljä asiaa: anna palaa, inspiroidu, nauti ja rentoudu, ja näistä myös tapahtumassa on kyse. Muutenkin … Continue reading Hyvinvointi näkyy parempana asiakaspalveluna ja elämänilona!

This is The Real Sh’t sopii Levi Hotel Span hyvinvointiajatukseen!

Levi Hotel Spa lähti Levi Wellness Clubin yhteistyökumppaniksi This is The Real Sh’t -tapahtumaan, ja markkinointipäällikkö Tarja Syrjänen sanoo yhteistyön olevan luonnollista, sillä hyvinvointi ja rentoutuminen kuuluvat kylpylähotellin perustoimintaan. - Tapahtuma tarjoaa hyvää vastapainoa kiireisille ihmisille ja mahdollisuuden nollata omia ajatuksiaan. Sinne on tulossa paljon hyviä luennoijia, jotka varmaan tarjoavat monipuolisesti tietoa osallistujille. Itseäni kiinnostaa … Continue reading This is The Real Sh’t sopii Levi Hotel Span hyvinvointiajatukseen!

Krooninen päänsärky ei ole Buranan puutostauti!

  Kehon oireiden syyt voivat piiloutua syvälle. Pitkän linjan henkilökohtainen valmentaja ja valmentajien kouluttaja (mm. Trainer4You Oy) sekä Zenhance-yrityksen yrittäjä Mikko Paunonen tulee avaamaan This is The Real Sh’t -tapahtumaan ihmisen kokonaisuutta sekä mielen ja kehon jatkuvaa yhteyttä molempiin suuntiin. Henkinen, avarakatseinen, huumorintajuinen ja elämälle utelias Mikko on PT, koulutettu hieroja ja ravintovalmentaja, joka on … Continue reading Krooninen päänsärky ei ole Buranan puutostauti!

Hatsolo, elämänfilosofiana ILO, anna ihmeille mahdollisuus!

Kupliva, elämäniloinen ja mukaansatempaava, siinä muutamia adjektiiveja, jotka kuvaavat This is The Real Sh’tiin Leville tulevaa maailmankuulua breikkaria, Hatsoloa eli Johannes Hattusta. Hän sanoo olevansa valmentaja, motivaatiopuhuja ja innostaja, jonka elämäntehtävä on nousta aamulla ylös sängystä ja saada päivän aikana hymy muiden huulille. Ei paha tavoite meille muillekaan, vai mitä? Hyvä asenne tuppaa poikimaan hyviä … Continue reading Hatsolo, elämänfilosofiana ILO, anna ihmeille mahdollisuus!