This is The Real Sh’t tarjoilee virikkeitä ja luonnon ihmeitä!

Täydentää hyvin Levin ruskaan siirtymistä.

Levin Matkailun markkinointipäällikkö Jenni Ihatsu on innoissaan Levi Wellness Clubin uudesta This is The Real Sh’t -tapahtumasta, joka järjestetään Levillä 26–27.8. Hän arvostaa Laura Peipon rakentamaa tapahtumakokonaisuutta, joka tuo tunturiin huikean puhujajoukon sekä monipuolisen treeniohjelman.

– This is The Real Sh’t sijoittuu sopivasti elokuun loppuun lomakauden päätteeksi, jolloin ihmiset ovat siirtymässä takaisin arkeen. Loman jälkeen päässä on tilaa uusille ajatuksille ja virtaa tehdä muutoksia elämässä. Haluan ehdottomasti olla paikalla kuuntelemassa esityksiä, ja toivon ettei siihen viikonloppuun tulisi mitään akuuttia työkiirettä. On mahtavaa, ettei aina tarvitse lähteä Helsinkiin kuulemaan tällaisia luentoja, Jenni sanoo.

– Leville matkustetaan aktiivisten elämäntapojen ja harrastusten perässä, mihin tapahtuma sopii paremmin kuin hyvin. Se tarjoaa liikuntamahdollisuuksia ja henkistä inspiraatiota, ja myös Levin elokuinen luonto tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia viettää aikaa ystävien kanssa.

Luonnosta nauttimista, ruskan merkkejä ja revontulia.

– Se on hyvää aikaa esimerkiksi vaeltaa tai maastopyöräillä, koska sää ei ole enää liian kuuma. Ensimmäiset ruskan merkit alkavat silloin jo näkyä, ja koska yöt ovat jo pimeitä, on mahdollisuus bongata myös revontulia. Selkeällä säällä kannattaakin lähteä yöllä nauttimaan hiljaisuudesta vesistön ääreen, missä revontulet peilautuvat vedenpinnasta, tai tunturiin, jossa ne loimuavat huikeissa maisemissa.

– Pallas-Yllästunturin kansallispuiston vaellusreitit avautuivat hiljattain myös maastopyöräilijöille, joten tarjolla on huikea reittikokonaisuus. Myös Levin alamäkipyöräilyreitit ovat ilman muuta kokeilemisen arvoisia, samoin seikkailupuisto, joka muuten uudistuu syyskuussa ja siihen kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan myös silloin.

– Jos lomaa on vielä jäljellä, This is The Real Sh’tin jälkeen kannattaa jäädä viikoksi Leville, sillä seuraavana viikonloppuna juostaan jo Ruskamaraton. Olisi itse asiassa mahtavaa tulla itsekin Leville lomalle elo-syyskuussa, mutta kyllä täällä on hienoa asua ja tehdä töitäkin, Jenni tuumailee.

 

This is Jenni kuva

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s