Olet itse oman muutoksesi moottori!

Hyvinvointi on positiivinen tauti, joka tarttuu.

Kehonpainoharjoittelun erikoismies ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin sanansaattaja Joosua Visuri tulee elokuun lopussa Leville This is The Real Sh’t -tapahtumaan ohjaamaan treeniä ja luennoimaan. 24-vuotias entinen jalkapalloilija ja nykyinen PT sekä liikuntaneuvoja sanoo elämäntehtäväkseen saada mahdollisimman moni voimaan hyvin.

– En ajattele vain, mikä tekee minut onnelliseksi, mietin asioita myös muiden ja kokonaisuuden kannalta. Minun tehtäväni valmentajana on olla apukäsi, en voi tehdä muutoksia muissa. Vaikka haluankin saada ihmiset voimaan paremmin ja koen onnistumisen elämyksiä, kun näen tuloksia asiakkaissani, jokainen on lopulta itse oman muutoksensa moottori, Joosua sanoo.

– Kannatan pysyviä elämäntapamuutoksia nopeiden ja väliaikaisten tulosten sijaan. Hyvinvointi on iso paketti, johon kuuluu paljon palikoita. Levon, liikkeen, ravinnon, asenteen ja elämäntapahtumien yhtälössä kaikki heijastuu kaikkeen luoden mielen ja kehon nykytilan eli elämän, Joosua sanoo.

 

Joosua Visuri

 

– Hyvinvoiva ihminen jaksaa arjessa paremmin ja nauttii elämän pienistä asioista enemmän. Hyvinvointi on positiivinen tauti, joka tarttuu ja tuo uutta virtaa myös ihmissuhteisiin sekä vapauttaa ihmisen sumuisessa tilassa elämisestä ja suorittamisen maailmasta. Kun sen pääsee kokemaan, sitä tahtoo lisää, ja näin elämäntavat muuttuvat. Positiivisuus heijastuu hyvinvoivasta ihmisestä myös ympäristöön ja saa senkin voimaan paremmin.

Kehonpainotreeniä, liikkuvuutta sekä tietoa ylikunnosta.

Joosua ei halua sulkea asiakkailtaan pois tapoja ja mielihaluja vaan ohjata heitä hiljalleen parempiin valintoihin ottaen huomioon, että jokainen asiakas on yksilö, jolle etsitään parhaat tavat toivottujen tulosten saavuttamiseksi. Kun muutos ei ole kynnys, joka ylitetään, vaan tavoite, jota kohti kuljetaan, paremmat elämäntavat muodostuvat hiljalleen arjen toimintamalliksi.

Hän jakaa vinkkejään hyvällä huumorilla muun muassa YouTubessa yhdessä Joonas Haapasaaren kanssa Ristiote-kanavassa, jolla on jo yli 30 000 tilaajaa. Joosuan kehonpaino- ja liikkuvuusseminaarit ovat saavuttaneet valtavan suosion, ja ne ovat useimmiten loppuunmyytyjä, kuten myös Levillä kahteen otteeseen viime vuonna.

Joosua vetää This is The Real Sh’tissä liikkuvuus- ja kehonpainotreenin, josta osallistujat saavat toimivia vinkkejä loppuelämänsä ajaksi. Luennolla pääaiheena taas on ylikunto, jota Joosua pitää outona terminä, mutta josta hänellä on kerrottavana viimeisintä tietoa. Hän puhuu mieluummin alipalautumistilasta, jossa harjoittelu on kääntynyt itseään vastaan eikä tuo toivottuja tuloksia.

– Olen nuori valmentaja, jota asenne ja intohimo ajavat eteenpäin. Olen nälkäinen oppimaan ja kehittymään, ja koska olen aloittanut valmentamisen ja sen opiskelun nuorena, minulla on vielä paljon aikaa oppia uutta ja tulla jatkossa entistä paremmaksi. Kaikki on kiinni siitä, kuinka paljon on valmis tekemään asioiden eteen. Joskus tulevaisuudessa olen kokeneempi kuin vanhempana tämän aloittaneet, Joosua tuumii.

http://www.joosuavisuri.com
Youtube/Ristiote

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s