This is The Real Sh’t sopii Levi Hotel Span hyvinvointiajatukseen!

Levi Hotel Spa lähti Levi Wellness Clubin yhteistyökumppaniksi This is The Real Sh’t -tapahtumaan, ja markkinointipäällikkö Tarja Syrjänen sanoo yhteistyön olevan luonnollista, sillä hyvinvointi ja rentoutuminen kuuluvat kylpylähotellin perustoimintaan.

– Tapahtuma tarjoaa hyvää vastapainoa kiireisille ihmisille ja mahdollisuuden nollata omia ajatuksiaan. Sinne on tulossa paljon hyviä luennoijia, jotka varmaan tarjoavat monipuolisesti tietoa osallistujille. Itseäni kiinnostaa erityisesti Pekka Hyysalo, joka sisullaan ja positiivisuudellaan on mieletön esimerkki kaikille vastoinkäymisten tullessa kohdalle, Tarja sanoo.

Levi Hotel Spa tarjoaa hyvän majoitusvaihtoehdon tapahtumaan tuleville, sillä huoneen lisäksi meillä on monipuolisesti tekemistä. Kylpylä ja erilaiset hoidot täydentävät viikonloppua, ja jos tullaan perheen kanssa, uudessa Ailu Family Funissa on tekemistä koko perheelle. Olemme tehneet tapahtumaa varten hyviä majoitustarjouksia, jotka löytyvät tapahtumasivulta, viikonloppu maistuu hyvältä vaikkapa viihtyisässä juniorisviitissämme.

– Itse liikun mieluiten luonnossa ja suosittelen myös This is The Real Sh’tiin tuleville pistäytymistä Levin upeassa luonnossa luentojen ja treenien ohessa. Siellä riittää merkittyjä reittejä ja tunturipolkuja koluttavaksi pidemmäksikin aikaa.

 

This is Levi Hotel Spa Tarja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s