Hyvinvointi näkyy parempana asiakaspalveluna ja elämänilona!

Break Sokos Hotel Levi on yksi Levi Wellness Clubin yhteistyökumppaneista elokuun 26.–27. päivä järjestettävässä This is The Real Sh’t -tapahtumassa. Hotellipäällikkö Virpi Mäkilän mukaan yhteistyökuvio on luonnollista, sillä yrityksen oma arvomaailma kohtaa hyvin tapahtuman idean kanssa.

– Hotellimme toimintaa ohjaa neljä asiaa: anna palaa, inspiroidu, nauti ja rentoudu, ja näistä myös tapahtumassa on kyse. Muutenkin panostamme toiminnassamme hyvinvointiin ja teemme itse asiassa myös yhteistyötä Levi Wellness Clubin kanssa ympäri vuoden, Virpi sanoo.

– Tapahtuma tuo hyvin Leviä esiin hyvinvoinnin näkökulmasta, ja tietysti se tuo meille myös asiakkaita. Levi tarvitsee tällaisia tapahtumia, jotka ovat jo sinällään syy tulla tunturiin. Oma osallistumiseni riippuu siitä, miten saan tapahtuman sopimaan aikatauluuni, mutta mieli tekisi kyllä olla siinä mukana.

– Kannustan työntekijöitä ja aivan kaikkia inspiroitumaan This is The Real Sh’tiin, koska hyvinvointi on tarttuva ilmiö. Hyvinvoiva ihminen levittää omaa positiivisuuttaan työyhteisöön ja yhteisö taas ympäristöönsä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi parempaa asiakaspalvelua ja elämäniloa, joka näkyy. Tavoitteenamme on olla Levin paras työyhteisö, joten kaikkien hyvinvointi on meille tärkeä juttu.

 

This is Virpi kuva.JPG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s