Hatsolo, elämänfilosofiana ILO, anna ihmeille mahdollisuus!

Kupliva, elämäniloinen ja mukaansatempaava, siinä muutamia adjektiiveja, jotka kuvaavat This is The Real Sh’tiin Leville tulevaa maailmankuulua breikkaria, Hatsoloa eli Johannes Hattusta. Hän sanoo olevansa valmentaja, motivaatiopuhuja ja innostaja, jonka elämäntehtävä on nousta aamulla ylös sängystä ja saada päivän aikana hymy muiden huulille. Ei paha tavoite meille muillekaan, vai mitä?

Hyvä asenne tuppaa poikimaan hyviä asioita, ja niin on käynyt myös Johannekselle. Hän on kulkenut pitkän tien katutanssijasta kansainväliseen menestykseen, ja plakkarissa on noin 50 erilaista titteliä kisoista Suomessa ja ulkomailla. Hän on ollut myös mukana luomassa ilmiöitä, kuten katutansseihin keskittyvää tanssikoulu Saiffaa sekä maailman suurinta ja suosituinta Training for Warriors -kuntosalia, joka pesee Helsingissä iloisella draivillaan ja kävijämäärillään jopa Amerikan vastaavat salit.

– Nykyään keskityn enemmän opetukseen, valmennukseen ja tuomarointiin, mutta käyn vielä muutamissa tanssikisoissa vuodessa testaamassa itseäni ja samalla motivoimassa nuoria. Tanssi on muuten loistava tapa herätellä omaa sisäistä lastaan, jos se on kadoksissa, Johannes sanoo.

 

Johannes Hattunen kuva

 

Tavoitteiden eteen on joskus kärsittävä!

– Elämänfilosofiani on ILO, joka koostuu sanoista innostu, luo ja onnistu, ja pyrinkin omassa elämässäni innostamaan muita, luomaan heille turvallisen harjoitusympäristön sekä järjestämään lopulta mahdollisuuden onnistua. Tämä elämänfilosofia kulkee mukana kaikkialla, myös Levillä ja This is The Real Sh’tissä. Haluan antaa kuulijoille vähintään yhden jutun, joka muuttaa elämää.

– Kaikki lähtee siitä, että tulet paikalle, jotta voit kokea yhden elämäsi siisteimmistä kokemuksista ja annat ihmeille mahdollisuuden tapahtua. Ikään, kuntoon, sukupuoleen tai mihinkään muuhunkaan tekijään katsomatta, tervetuloa kuuntelemaan ja treenaamaan Leville!

Liian suurella skaalalla ajattelu on Johanneksen mielestä usein esteenä oman merkityksen näkemiselle. Ilmastonmuutos ei ratkea yksin eikä tässä hetkessä, mutta kohtaamme joka päivä lukuisia ihmisiä, ja niissä tilanteissa hymy tai yläfemma ovat merkityksekkäitä asioita, joilla voi tartuttaa muihin elämäniloa. Miehestä huokuukin aito intohimo elämään, joka taas poikii syitä tehdä asioita hyvin.

– Se on kunnioitusta itseä ja muita kohtaan, mikä luo pienillekin teoille merkityksen ja saa meidät tekemään parempia valintoja ja kunnioittamaan arvoja, jotka saavat pitämään huolta itsestä ja muista. Kun osaa miettiä asioita itsen ja muiden kannalta, on helppo ajatella, ottaako käteen sen kaljatölkin ja mitä suuhunsa laittaa, asioilla on merkitystä!

– Kannustaisin myös urheilijoita pitämään iloa pysyvänä arvona, jolle kannattaa antaa harjoittelussa tilaa, sillä se antaa energiaa. Vaikka huippu-urheilija rakentaa elämänsä niin, ettei siihen aina mahdu samoja asioita kuin muilla, siihen on hyvä mahtua myös iloa. Tavoitteiden eteen on joskus kärsittävä, niin minäkin olen tehnyt, mutta iloa ei kannata koskaan hukata.

Onhan sinulla jo omat lippusi This Is The Real Shittiin?  Hommaa omasi suoraan TÄSTÄ ja ole mukana kuuntelemassa tätä huikean asenteen omaavaa Hatsoloa!

www.johanneshattunen.com

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s