Opi kyseenalaistamaan ja luo omat tapasi!

Kun 15 000 tuntia terveysalaa opiskellut mies astuu yleisön eteen, voi olla varma, että luvassa on paljon vankkaa tietoa. Terveysmyrsky-brändin perustaja Timo Kettunen on terveystieteiden maisteri, farmaseutti ja koulutettu hieroja sekä terveysteknologiayritys Diske Oy:n toimitusjohtaja, joka ei usko yhteen totuuteen. Hän tulee This is The Real Sh’tiin ravistelemaan ihmisten käsityksiä muun muassa ravinnosta.

– Olen tällainen vinksallaan oleva tieteen popularisoija, joka puhuu kansan kielellä sekä mielenkiitoisella ja persoonallisella tavalla unohtamatta huumoria, jota harrastan myös stand up -komiikan muodossa. Sekin puoli tulee näkymään Levin luennolla. Olen myös tuleva tietokirjailija, sillä pian tulee ulos uusi ravitsemustietokirjani, joka suhtautuu neutraalisti ja avoimesti kaikkiin ruokavalioihin, Timo sanoo.

– Kannustaisinkin ihmisiä kyseenalaistamaan kaikki ruokavaliot ja löytämään omansa, sillä vaikka elimistön toiminta onkin periaatteessa pelkkää fysiikkaa ja kemiaa, se mikä toimii yhdellä, ei välttämättä toimi toisella, koska kaikki ihmiset elävät eri tiloissa.

Oletko huomaamattasi ohjelmoidussa automaatiotilassa?
Kettusen tavoin myös Terveysmyrskyn julkaisut popularisoivat rennosti ja humoristisesti tiedettä, eikä se ole brändinä minkään tahon ostettavissa vaan toimii sitoutumattomana tahona, joka tekee vapaasti ja rohkeasti omia julkaisujaan.

– Aion puhua Levillä impulsiivisesta toiminnasta oman sisäisen halun kautta sekä improvisaatiosta ja siitä, kuinka maalaisjärki on tässä maailmassa rikki. Luento on suunnattu aivan kaikille ajatteleville ihmisille, eikä se nojaa yhteen aiheeseen, mutta antaa toivottavasti kaikille kuulijoille ajateltavaa ja pysähtymisen aiheen. Myös syntymästäni saakka elämääni häirinnyt unihäiriö tulee luennolla esiin, sen tuloksena sain lievän aivovaurion, joka ei vauhtia silti hidasta.

– Ihmiset elävät aivan liikaa automaattitilassa miettimättä, miksi tekevät asioita. Pysähtyminen ja asioiden kyseenalaistaminen olisi kaikille hyväksi, eikä se tarkoita downshiftaamista, joka on nyt muotisana, vaan nimenomaan asioiden ja oman toiminnan kyseenalaistamista ja arvojen ravistelua.

– This is The Real Sh’tiin on tulossa mielenkiintoinen puhujajoukko erilaisilla taustoilla, joten siellä puhutaan varmaan myös ristiin, mikä on kuulijoiden kannalta mielenkiintoinen tilanne. Luennoille kannattaa siis astella avoimin mielin. Lappiin on aina hienoa tulla, siellä on kaunista. Tällaiselle tapahtumalle pohjoinen sijainti on toki haaste, mutta toivottavasti ihmiset saadaan liikkeelle, Timo toivoo.

www.facebook.com/Terveysmyrsky

 

This is Timo Kettunen.png

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s