Jos paskat on jo housuissa, voit joko itkeä tai vaihtaa housut!

Pekka Hyysalo ei varmasti jätä ketään kylmäksi, kun hän tulee elokuun lopussa Leville This is The Real Sh’tiin kertomaan omasta selviytymistarinastaan sekä inspiraation tuomasta voimasta sen apuna. Hänen freestyleuransa päättyi Ylläksellä keväällä 2010 pahaan kaatumiseen, minkä seurauksena hän vietti 17 päivää koomassa sekä sai vakavan aivovamman ja neliraajahalvauksen.

Huonosta ennusteesta huolimatta mies käveli jo puolen vuoden päästä itsenäisesti ja on sen jälkeen kulkenut päivä päivältä kohti parempaa. Pekka on hyvä esimerkki siitä, kuinka vahva tahto voi saada aikaan ihmeitä ja viedä lääkäreiden ennusteilta pohjan pois. Hän tulee Leville innoissaan jakamaan positiivista elämänasennettaan ja sanoo Levin herättävän mukavia muistoja ajoilta, jolloin laskettiin vielä oikeasti. Rinteillä hän viihtyy nykyäänkin, mutta vauhti ja tyyli eivät yllä vielä entiselle tasolle.

– Nyt kuuluu todella hyvää ihan kaikella tavalla, ei tässä vielä maratonille olla lähdössä, eikä siitä selviäminen ole edes minulle mikään tavoite, mutta kun tulee oikea hetki, hölköttelen jossain sen rauhassa läpi. Minulla on elämässä paljon muitakin tavoitteita, niin paljon, etten jaksa niitä luetella, ja niitä tulee koko ajan lisää, Pekka sanoo.

Tule kuuntelemaan, ettet kadu jälkeen päin!

– Olen tällainen fyysisesti iso pikkupoika, jolle pilke silmäkulmassa on antanut paljon voimaa päästä ei niin mukavien juttujen yli. Jos elämässä sattuu jotain, aina voi itkeä tai uskoa että siitä selviää, ja on vain mukavampi selvitä hymyssä suin. Jos paskat on jo housuissa, voit joko itkeä tai vaihtaa housuja ja pitää hauskaa, ja kyllä noita vaihtohousuja ainakin tähän asti on riittänyt yllättävän paljon.

– Minä en vain koskaan suostu antamaan periksi, ja jos suhtautumiseni olisi toisenlainen, ei minulla ainakaan näin hyvin menisi tällä hetkellä. En ala jossitella sillä, mikä tilanteeni olisi, jos luonteeni olisi erilainen, mutta ei varmaan ainakaan parempi.
– Olen huono markkinoimaan itseäni, mutta tule kuuntelemaan minua Leville This is The Real Sh’tiin jos haluat. Tulen kertomaan omasta selviytymisestäni ja inspiraatiosta voimanlähteenä, ja jotain jätän vielä vakankin alle, mutta luultavasti et tule pettymään, jos tulet paikan päälle. Jos taas jätät tulematta ja joku kaveri tulee, voi olla, että sinua kaduttaa jälkeen päin, Pekka naurahtaa.
Pekka puhuu ja vetää treenin This is The Real Sh’tissä 26.8., joten luvassa on painavan asian lisäksi myös totista toimintaa.

Hyysalo
http://www.fightback.fi

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s