Muutoksen psykologiset esteet

Kun kuulet jonkun sanovan; ”kyllähän minä tiedän, mitä pitäisi syödä ja miten liikkua, mutten vaan saa aikaiseksi”, olet törmännyt ihmiseen, jolla psykologiset esteet rajoittavat etenemästä suuntaan, mihin hän haluaisi edetä.

Haluaisitko kuulla, miten voisit auttaa itseään laiskaksi ja saamattomaksi soimaavaa ihmistä? Tai jos tunnistit noista määritelmistä itsesi, niin haluaisitko käytännön työkalut esteiden kanssa työskentelyyn ja kirkastaa samalla niitä päämääriä ja periaatteita, joita haluat omassa elämässäsi vaalia?

Lasse Seppänen avaa tuhansien valmennuskohtaamisten valossa muutoksen psykologisia esteitä ja tekee niistä niin näkyviä, että kaikki luennolle osallistuvat tulevat havaitsemaan omaa elämää rajoittavia esteitä. Luennon jälkeen ymmärrät, mikä tarkoitus tyypillisillä selityksillä, kuten ”maanantaina sitten aloitan uuden elämän”, ”tämä kuntoilumuoto ei sovi minulle”, ”minulla ei ole aikaa” on. Ja kuinka esteitä vilisevän mielen kanssa on kuitenkin mahdollista edetä kohti tavoitteita, unelmia ja arvoja.

Tule kuulemaan lisää elokuussa Leville ja osta liput jo tänään!

 

Lasse, pelto (1 of 1).jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s